Gå tilbage til hovedindhold.

Organisering: Charlotteager og kommunen

Viden og information fra Høje-Taastrup Kommune

 

Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside er et godt sted at starte når I skal finde informationer om kommunen.

Her på siden har vi samlet en lang række links, der hjælper jer med at navigere i indholdet.

I kan finde dagsordener og referater fra møder i de politiske udvalg, der behandler sager og udvikler politik om almene boliger og boligpolitik, udsatte borgere og beskæftigelsespolitik.

I finder også links til kommunens udviklingsplaner og -strategier, som er de dokumenter, de politiske beslutninger bliver truffet på baggrund af.

 

Lokalplaner Hedehusene

Se hvilke lokalplaner gælder for Hedehusene og Baldersbrønde

Publikationer om Almene boligområder Høje Tåstrup

Referater fra byråd og udvalg

Kommuneplan 2014-2026

Fri E-bog: Urban Co-creation 2640 Charlottekvarteret. Download

Urban co-creation giver et hidtil ukendt billede af livet i et særligt udsat boligområde. Charlottekvarteret i Høje-Taastrup Kommune optræder på den såkaldte ghettoliste, men denne bog viser en noget anden virkelighed, end den man forbinder med en ghetto. Hvad nu hvis ’udsatte boligområder’ i virkeligheden er en ressource og en nøgle til bæredygtig byudvikling, fremfor et samfundsmæssigt problem? Vi får i billeder og ord et kig ind i beboernes hjem og liv, og vi får historien om, hvordan 1800 mennesker med 40 forskellige nationaliteter samarbejder om at udvikle deres kvarter. Desuden introducerer bogen begrebet urban co-creation – en metode, der giver mennesker mulighed for selv at vælge, hvad de vil forandre i deres boligområde – og dernæst samarbejde om at skabe forandringerne. Bogen er et bud på, hvordan bæredygtig byudvikling kan se ud, og samtidig en inspiration til konkrete projekter, som kan realiseres i et- hvert boligkvarter

Download bogen her Urban Co-creation 2640 Charlottekvarteret